Dr. SONIC L10 akkumulátoros szájzuhany

Dr. SONIC L10 akkumulátoros szájzuhany 300 ml-es tartállyal, 3 fokozattal, 5 különböző fúvókával

13 390 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Tökéletes szájhigiénia egyetlen tartályban!

A Dr. SONIC L10 szájzuhany segítségével az egész fogsorod egyetlen tartály vízzel megtisztíthatod, még akkor is, ha különösen nagy hangsúlyt fektetsz a szájhigiéniára, és nem elégszel meg a 2 perces tisztítással! Hasznos segítséget nyújt a napi fogmosás előtt, de ha fogszabályozód, pótlásod van, különösen hasznos társad lesz a mindennapokban!

Mire jó a szájzuhany?

A szájzuhany olyan eszköz, amely lehetővé teszi a fokozott szájhigiénia fenntartását azáltal, hogy egyszerűen használható, biztonságos alternatívát nyújt a fogközök és az íny megtisztítására, irányított vízsugár segítségével. Sőt, az állandó fogszabályozód megtisztítását is rábízhatod, de egy speciális fúvóka segítségével megszabadulhatsz a nyelvre rakódott lepedéktől is!

Fontos: A szájzuhanyt mindig a fogkefe előtt használd, így a vízsugárral feltárva a fogkefe számára nehezen elérhető kritikus területeket, amelyek így fogmosás után érezhetően tisztábbak lesznek!

Vezetéknélküli, biztonságos használat

A tölthető akkumulátornak köszönhetően kényelmes és biztonságos a használata. Nincs szükség újabb vezetékekre a fürdőszobájában, nem kell áramütés-veszélytől tartanod.

Átlátszó, összecsúsztatható tartálya nemcsak exkluzív megjelenést kölcsönöz az eszköznek, hanem lehetővé teszi használat közben a folyadékszint folyamatos megfigyelését is.

Időzítő a maximális kényelemért

A készülék 2 perc működés után automatikusan kikapcsol. Amennyiben további tisztításra van szükség, az időzítő újraindítható.

Igazán sokoldalú eszköz

Használata könnyedén elsajátítható a nagy gomboknak köszönhetően, amelyekkel bármikor válthatsz az elérhető üzemmódok között:

Clean: Mélytisztítás

Pulse: Fogíny masszírozás, érzékeny fogak

Surf: Precíz, alapos tisztítás, fogszabályozóhoz

A készülék használata

Töltsd fel a tartályt a nyíláson keresztül langyos vízzel, majd rögzítsd a kiválasztott fúvókát a készülék nyílásába. Válassz működési módot az M gomb segítségével és bekapcsolás előtt helyezd a fogsorodhoz a készüléket. Kapcsold be a vízsugarat főkapcsolóval. 2 perc elteltével a készülék kikapcsol, ekkor ürítsd ki a tartályt és a készülék bekapcsolásával távolítsd el a fúvókában rekedt vizet. A részletes használati utasítás elérhető itt.

 

A csomag tartalma:

szájzuhany (összecsukva csak 16,2 cm hosszú!)

töltőkábel (USB-adapterhez csatlakoztatható)

tárolózsák

5 különböző fúvóka:

  • 4 db Standard fúvóka
  • 1 db Nyelvtisztító kanál
  • 3 db Gumi-feltét, melyek segítségével a standard fúvóka speciális eszközzé alakítható:
  • 1 db Fogínytasak tisztító feltét
  • 1 db Fogszabályozó tisztító feltét
  • 1 db Fröccsenésgátló feltét

A termék higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.