Dr. SONIC 6886 akkumulátoros szájzuhany

Dr. SONIC 6886 akkumulátoros szájzuhany 3 fokozattal, 4 különböző fúvókával

Tisztítsa meg a nehezen elérhető fogközöket fogpiszkáló és fogselyem helyett vízsugárral!

7 990 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Érezd fogaid olyan tisztának, mint eddig soha!

A Dr. SONIC 6886 szájzuhany hasznos társad lesz a mindennapokban, ha még nagyobb hangsúlyt fektetsz a szájhigiéniára, és nem elégszel meg a fogmosással! Ha nehézséget okoz bizonyos részek tisztán tartása, ha állandó fogszabályozód van, a szájzuhany nagy segítségedre lesz a mindennapokban!

 

Mire jó a szájzuhany?

A szájzuhany olyan eszköz, amely lehetővé teszi a fokozott szájhigiénia fenntartását azáltal, hogy egyszerűen használható, biztonságos alternatívát nyújt a fogközök és az íny megtisztítására, irányított vízsugár segítségével. Sőt, az állandó fogszabályozód megtisztítását is rábízhatod, de egy speciális fúvóka segítségével megszabadulhatsz a nyelvre rakódott lepedéktől is!

Fontos: A szájzuhanyt mindig a fogkefe előtt használd, így a vízsugárral feltárva a fogkefe számára nehezen elérhető kritikus területeket, amelyek így fogmosás után érezhetően tisztábbak lesznek!

Vezetéknélküli, biztonságos használat

A tölthető akkumulátornak köszönhetően kényelmes és biztonságos a használata. Nincs szükség újabb vezetékekre a fürdőszobájában, nem kell áramütés-veszélytől tartania.

Időzítő a maximális kényelemért

A készülék 2 perc működés után automatikusan kikapcsol. Amennyiben további tisztításra van szükség, az időzítő újraindítható.

Sokoldalú használat

3 üzemmód és 4 különböző fúvóka

Használata könnyedén elsajátítható a nagy gomboknak köszönhetően, amelyekkel bármikor válthat az elérhető üzemmódok között:

WEAK: érzékeny fogak és íny

STRONG: mindennapi tisztítás

PULSE: mélytisztítás, fogíny masszírozás

A készülék használata

Töltsd fel a tartályt langyos vízzel, majd illeszd a főegységre a tartályt, és rögzítsd a kiválasztott fúvókát a készülék nyílásába. Bekapcsolás előtt helyezze a fogsorához a készüléket és kapcsolja be a vízsugarat főkapcsolóval, majd válassza ki a kívánt működési módot. 2 perc elteltével a készülék kikapcsol, ekkor ürítsd ki a tartályt és a készülék bekapcsolásával távolítsd el a fúvókában rekedt vizet. A részletes használati utasítás elérhető itt.

A csomag tartalma:

szájzuhany

töltőkábel (USB-adapterhez csatlakoztatható)

4 különböző fúvóka:

  • Standard fúvóka
  • Fogíny-tisztító
  • Nyelvtisztító kanál
  • Fogszabályozó-tisztító

A termék higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszíti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.