Dr. SONIC fogkefetartó beépített sterilizálóval

A beépített UV-lámpa segítségével fogkeféid nemcsak rendezettek, de csíramentesek lesznek!

12 700 Ft

Készleten

Cikkszám: 57 Kategória:

A tisztaság nem áll meg a fogaknál!

Hiába mosunk kitartóan fogat, jó fogkefével, remek fogkrémmel, ha a fogkefénken rendszeresen elszaporodnak a baktériumok. Ezt a problémát a rendszeres fogkefe-csere csak részben oldja meg, esetenként sajnos a körültekintő öblítés és szárítás ellenére is a saját fogkefénkkel visszük vissza a szájba a mikroorganizmusokat. Ha azt érzed, hogy hiába törekszel a nagyfokú tisztaságra, a szájhigiéniád mégsem tökéletes, és időről-időre ismétlődnek a gyulladások, érzékenység, fájdalom, akkor még ne add fel! Ha nem szeretnéd vegyszerekkel fertőtleníteni a szájápolásra használt tárgyaidat, de igényled a sterilitást, akkor jól jöhet ez a beépített UV-csővel felszerelt fogkefetartó.

A készülék előnyei

Erős UV-C lámpája 5 perc alatt a baktériumok és vírusok 99,9%-át elpusztítja.

A fogkefék esztétikus, rendezett, helytakarékos tárolására is megoldást nyújt, 5 férőhelye a legtöbb család igényét kielégíti.

Növelheti a fogkefe(fej) hasznos élettartamát (nem kell esetleges idő előtti lerakódások miatt kidobni).*

Biztonságos: Használat közben az ajtó kinyitásakor a fény automatikusan kikapcsol.

Jól illeszkedik a legtöbb fürdőszoba színvilágába fényes fehér színével.

* A sterilizáló készülék használata megvéd a mikroorganizmusok elszaporodása ellen, de nem előzi meg a fizikai kopást! Az UV-fénnyel történő fertőtlenítés mellett is kötelező a fogkefefejek 3-havonta történő cseréje! Ha a sörték elkoptak, szétállnak, a fogkefefejet idő előtt le kell cserélni!

 

Használata

Nyisd fel a fedelet, helyezd a fogkeféket a tartóba, majd csukd le a fedelet. A kijelző alatti szürke gombbal kapcsold be az UV-fényt. A kijelzőn elindul a visszaszámlálás 300-ról. Ha fertőtlenítés ideje alatt kinyitja a fedelet, a lámpa automatikusan kikapcsol az Ön védelme érdekében. A fedél visszacsukására a lámpa bekapcsol, a visszaszámlálás folytatódik. Ha szeretnéd az 5 perc lejárta előtt leállítani, nyomd meg újra a szürke gombot. A napi fogmosás végeztével előbb tisztítsd meg a fogkefét vízzel, majd helyezd a fogkefét a tartóba, és csukd le a fedelet.

A használati útmutatót ITT tudod letölteni.

Paraméterek

Férőhelyek száma: 5

Méret: 200 × 70 × 40 mm

Tömeg: 248 g

Névleges teljesítmény: 2 W

UV-C hullámhossz: 253,7 nm

Akkumulátor kapacitása: 3,7 V; 2000 mAh

Tápegység: DC 5V; 1A

Töltőkábel-csatlakozó: Micro USB

Működési idő: Max. 70 alkalom (alkalmanként 5 perc)