Impresszum

CÉGADATOK
Cég neve: E-Hall Kft.
Cím: 2209 Péteri, Madách Imre utca 51. A.ép.
Adószám: 27819162-2-13
Közösségi adószám: HU 27819162
Telefon: +36-70-410-6882
E-mail: info@drsonic.hu

A WEBOLDAL TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJA
Cég neve: BlazeArts Kft.
Cím: 1096 Budapest, Thaly Kálmán utca 39.
Cégjegyzékszám: 01-09-389087
Adószám: 12539833-2-43
Telefon: (+36) 1 610 5506
E-mail: admin@forpsi.hu

A WEBOLDAL ÜZEMELTETŐJE
E-Hall Kft.

Cégünk tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

Az E-Hall Kft. weboldala, annak grafikai elemei, tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az E-Hall Kft. jogosult.
Az E-Hall Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Az E-Hall Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon az E-Hall Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az E-Hall Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Cégünk fenntartja a jogot, hogy weboldalt, a rajta szereplő árakat és tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A weboldalon történő elírásokért a cég felelősséget nem vállal. Az E-Hall Kft. nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az E-Hall Kft. kifejezetten kizárja.
Az E-Hall Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az E-Hall Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.